"ЗаєдУ!" у Криму буде відповідати Горбатов

Вівторок, 11 грудня 2001, 15:58
У Сімферополі відбулася друга конференція кримської регіональної організації Партії Регіонів України. Участь у конференції брали 289 делегатів від міських і районних організацій.

Делегати конференції підтримали створення передвиборного блоку "За єдину Україну!", в який входить Партія Регіонів. А також на конференції прозвучала думка, що цей блок "стане могутнім підмурівком для побудови у наступному парламенті коаліції і демократичної більшості центристського напрямку".

Цю думку конференція доручила донести 6-ти вибраним делегатам від кримської організації на позачерговий з'їзд Партії Регіонів України, який 14 грудня відбудеться у Києві. Делегатам також доручили донести думку кримчан про недоцільність відставки лідера партії Миколи Азарова з поста керівника партії.

Крім того, учасники конференції рекомендували з'їзду включити у передвиборний список Партії Регіонів блоку "ЗаєдУ!" від Криму першого заступника голови Верховної Ради Криму і члена політради кримської організації Партії Регіонів Бориса Дейча.

На конференції перед делегатами і членами Партії Регіонів у Криму була також поставлена задача активної участі у виборах, а Політраді кримської організації доручено підготує кандидатів для висунення у народні депутати Криму, місцеві ради, кандидатів на посаді голів міських, районних, селищних, сільських рад.

На з'їзді були присутні заступник голови Партії Регіонів України, народний депутат і мер Донецька Володимир Рибак, який у свою чергу відзначив необхідність збільшення кількості членів партії в Криму. "Щоб вона стала однією з найнайбільших в Україні. Сьогодні нараховується 5600 первинних організацій партії Регіонів України, в яких вже 467 тисяч членів", - відмітив Рибак.

Крім того, в якості гостей на конференції брали участь лідер кримської організації партії "Трудова Україна", прем'єр-міністр автономії Валерій Горбатов, керівник кримської організації НДП, радник президента України Сергій Куніцин, екс-прем'єр Криму, а також голова кримської організації Аграрної партії України, нинішній постійний представник президента у Криму Анатолій Корнейук. Представники кримської організації партії "Демократичний союз", СДПУ(О), ПЗУ і Партії "Союз".

Як повідомив екс-голова Верховної Ради Криму Василь Кисельов, у Криму координувати роботу партій, що входять в блок "ЗаєдУ!", буде голова ради міністрів Валерій Горбатов. Про це домовилися голови місцевих організацій партій, які входять у блок "За єдину Україну!".

Усього в Криму Партія Регіонів нараховує 9103 члена. У Криму також є 28 міських і районних партійних організацій і 275 первинних організацій, які функціонують за місцем проживання. Очолює кримську організацію екс-голова Верховної Ради Криму і колишній представник президента в Криму Василь Кисельов. На даний момент він очолює у Криму одне з управлінь Податкової Адміністрації, яке займається контролем за акцизними товарами.

УП, Крим

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування