Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"ЗаєдУ!" візьме більше голосів, ніж "Наша Україна", вважає Рибак

Вівторок, 11 грудня 2001, 16:27
Заступник голови Партії Регіонів України, народний депутат і мер Донецька Володимир Рибак вважає, що рейтинг блоку "За єдину Україну!" вищий, ніж рейтинг блоку Віктора Ющенка "Наша Україна".

Про це Рибак заявив на прес-конференції у Сімферополі у вівторок, після 2-ї конференції кримської організації Партії Регіонів. Відповідаючи на питання журналістів про те, чи є заміна лідеру Партії Регіонів Миколі Азарову, який мав намір залишити посаду керівника, Рибак відповів, що сам Азаров заяви про вихід не подавав.

"Заміни Азарову сьогодні немає, і на даний момент заяви Микола Янович не подавав", - акцентував увагу журналістів Рибак.

Він також повідомив, що питання про відставку Азарова буде обговорюватися на з'їзді партії 14 грудня у Києві. "Микола Янович дуже авторитетна людина, і я думаю, що якби таких людей було в Україні більше, то, напевно, ситуація змінилася, а зараз неетично піднімати питання про заміну".

На запитання журналістів, скільки місць у парламенті візьмуть партії блоку "За єдину Україну!", Рибак несподівано заявив, що рейтинг його блоку вищий, ніж у "Нашої України", і що "ЗаєдУ!" "візьме ніяк не менше голосів, ніж "Наша Україна".

Замголови Партії Регіонів також заявив, що "блок ("За єдину Україну!" - прим.УП) відкритий, і все бажаючі партії можуть заявити про входження". Але при цьому "не тільки одна Партія Регіонів, а всі п'ять партій блоку буду розглядати питання про входження тих або інших партій у блок".

УП, Крим

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування