Представники різних партій "підгодовують" один і той же електорат

Вівторок, 11 грудня 2001, 19:23
У ветеранів війни, інвалідів і пенсіонерів Красноперекопську всі червоні дні календаря стали смачними. До кожного світлого свята (останнім був День інваліда) по їх квартирах розносять скромні, але, враховуючи рівень достатку старих, вагомі пакети. У них, зазвичай, по кілограму різних крупи, цукор і баночка не першої свіжості консервів. Кожний пакет, як розкішний букет для прима-балерини, прикрашений карткою відправника.

З неї пенсіонери і інваліди і дізнаються, хто прокладає шлях до їх серця через їх же шлунок. Це нардеп Валерій Хорошковський і представник президента України в Криму Анатолій Корнейчук.

Два добродійники не пов'язані жодними партійними путами. Хорошковський, як відомо - лідер блоку НЛО, а Корнейчук очолює Кримське регіональне відділення Аграрної партії. А об'єднує цих представників різних партій в єдиному гастрономічному потязі намір висуватися депутатами по місту Красноперекопську. Хорошковський мітить знову йти звідси до ВР України, а Корнейчук – до кримського парламенту.

УП, Крим

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування