Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лідер шахтарської профспілки балотуватиметься до парламенту

Середа, 12 грудня 2001, 11:59
Лідер Профспілки працівників вугільної промисловості Віктор Турманов збирається спробувати свої сили на виборах до Верховної Ради України.

В інтерв'ю журналістам він заявив, що піде самовисуванцем по мажоритарному округу. Швидше за все, це буде один з депресивних шахтарських районів Донецької області.

Правда, як повідомили кореспонденту УП в апараті ЦК ПРВП, цей намір може наштовхнутися на фінансову проблему, оскільки в профспілки немає грошей для передвиборної кампанії свого лідера. В той же час вугільники підтримують політичні амбіції Віктора Турманова і вважають, що наявність свого представника на парламентській трибуні посилить позиції профспілки.

Оцінюючи шанси керівника ПРВП на перемогу, треба враховувати той факт, що раніше губернатор області Віктор Янукович говорив про наявність "думки обладміністрації" по кандидатах на всі 23 округи Донетчини.

Невідомо чи є в цьому списку Віктор Турманов, але як 10 грудня, так і раніше, Віктор Янукович заявляв про підтримку акцій шахтарської профспілки, спрямованих на збільшення бюджету галузі.

Цікаво, що 7 грудня Президія ЦК ПРВП ухвалив постанову, одним з пунктів якої вирішено звернутися до президента Кучми "з вимогою відставки нині діючого складу Кабміну".

www.pravda.com.ua, Донецьк

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування