"Костенкiвцi" проти "удовенкiвця"

Четвер, 13 грудня 2001, 12:57
Шевченкiвська районна органiзацiя Українського народного руху Львова висловила своє незадоволення планами Народного Руху висунути до Верховної Ради по Шевченкiвському мажоритарному округу одного iз лiдерiв "Молодої "Нашої України" Юрiя Криворучка, який перемiг у ньому чотири роки тому.

Активiсти УНР назагал не заперечують проти того, аби названий округ залишився за НРУ, не влаштовує їх лише ймовiрне повторне балотування по ньому нардепа Криворучка. У вину депутату ставлять фракцiйну непослiдовнiсть, байдужiсть до
потреб виборцiв впродовж останнього часу та вiдверту пропрезидентську позицiю пiд час зимової полiтичної кризи, що нерiдко суперечило iнтересам нацiонал-демократичного табору. Претензiї "костенкiвцiв" Шевченкiвського району Львова пiдтримали й мiсцевi дiячi ПРП.

Мiж тим, керiвництво ЛОО НРУ поки що не поспiшає реагувати на протести колег по блоку "Наша Україна". Як пояснюють в управi Народного Руху, пов'язано це, зокрема, з тим, що наразi не визначився зi своєю участю у виборах сам Криворучко, оскiльки ще невiдомо, чи збережуться у нинiшнiх межах виборчi округи зразка 1998 року.

Поки що, кажуть прихильники Удовенка, є цiлком реальним розформування "рухiвського" Шевченкiвського округу та приєднання його територiї до тих округiв, де є мiцними позицiї Аграрної партiї. Тому питання, чи вiдмовиться Криворучко вiд прохiдного 14-го мiсця у партiйному списку НРУ на користь непередбачуваного i неприязно налаштованого до нього виборчого округу, залишається вiдкритим.

www.pravda.com.ua, Львів

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News