Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Через три місяці після теракту знесуть залишки веж ВТЦ

П'ятниця, 14 грудня 2001, 12:47
Влада Нью-Йорка ухвалила рішення знести залишки веж Всесвітнього Торгового Центра, зруйнованих терористами 11 вересня - шматок каркаса Північної вежі, досі що височить над руїнами. Його знесуть вже на ці вихідні, заявив джерело газети The New York Post.

Але робітники, що розбирають завали кажуть, що навіть коли від "цього жахливого скелета колишніх прекрасних будівель" не залишиться нічого, спогади про нього ніколи зникнуть з пам'яті. "Я взагалі не був готовий зіткнутися з тим, з чим довелося зустрітися тут - цими лякаючими обломками, роботою, яка не припиняється ні на хвилину. Я весь час аналізую свої відчуття, тому що я працюю, потім сплю, а потім повертаюся сюди, до ями", - заявив один з робітників, Макс Уїттакер з Аляски, який проводить на "нульовій позначці" більше 100 годин на тиждень.

Чекаючи зносу останків вежі, багато з робітників, які розбирають руїни, відламують для себе невеликі шматочки вцілілого стального каркасу, на спомин. Більшість з цих людей вважають Усаму бен Ладена монстром, і думають, що його треба стратити публічно, якщо "терориста номер один" вдасться піймати.

"Адже він тварюка. Як тільки він посмів вважати, що це воля Аллаха - вбити всіх невинних людей. Ми повинні змести терористів, вони як заразна інфекція", - заявив Глен Катанзаро, будівник, що дивився у четвер трансляцію запису бесіди бен Ладена, де він обговорює теракти 11 вересня.

На головній нью-йоркській площі Таймс-Сквер виступ бен Ладена, як пише NY Post, у цей же час дивилися на величезних моніторах на будівлі біржі NASDAQ 100 чоловік. Весь час трансляції вони мовчали, і тільки у кінці один з них пальцем прицілився в екран і зробив уявний постріл у голову саудівського терориста.

НТВ.Ру

Читайте також:

* Через три місяці після теракту знесуть залишки веж ВТЦ
* Солдати США вчергове впустили бен Ладена
* Американці палять Афганістан напалмом й енергетичною зброєю
* Самогубство бен Ладена може стати сигналом для наступних терактів
* Всі події від 11 вересня до сьогоднішнього дня

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування