Для СДПУ(О) головне - правильно скористатися відставкою Медведчука - Литвин

П'ятниця, 14 грудня 2001, 15:01
Голова адміністрації президента, лідер блоку "За єдину Україну" Володимир Литвин вважає, що відставка першого віце-спікера Верховної Ради Віктора Медведчука була, "скоріше, актом помсти, ніж політичним рішенням". Про це він заявив в п'ятницю у Києві на прес-конференції.

"Таке рішення - не на користь парламентській більшості, яка дозволяла приймати доленосні для України рішення", - сказав Литвин. Лідер блоку "ЗаєдУ!" також вважає, що це було рішення "емоційного характеру".

"Зійшлися інтереси як надто правих, так і надто лівих, і це - нова конфігурація у парламенті, яка може мати наслідки, що важко спрогнозувати", - підкреслив він.

Литвин також вважає, що роль СДПУ(О) на майбутніх парламентських виборах, враховуючи ситуацію, що склалася, тепер буде залежати "від самої партії".

До закінчення роботи нинішнього парламенту перший віце-спікер обраний не буде, сказав лідер блоку "За єдину Україну". "Будь-яке кадрове рішення, не тільки це, через парламент не пройде", - сказав він.

Коментуючи обрання на пост голови Партії регіонів Володимира Семиноженка, він зазначив, що це "позитивний результат". Разом з тим, Литвин жалкує, що колишньому голові партії Миколі Азарову не подякували за виконану роботу, адже "більшість з делегатів з'їзду цього не чекали".

Інтерфакс-Україна-Вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News