www.kuchma.com. Продано?

П'ятниця, 14 грудня 2001, 18:32
Найближчим часом у президента Кучми може з'явитися ще один Інтернет-сайт. Якось непомітно зник відомий ще з часів президентської виборчої кампанії www.kuchma.org. Пригадуєте, на ньому були "размишлізми" Леоніда Даниловича "Про найголовніше"? Прикро, але тепер цього сайту не існує.

Сьогодні це вже історія. Натомість якщо набрати в адресному рядку www.kuchma.org, то випадає сайт з промовистою й щасливою назвою "Dreammates". Очевидно, Кучма й ті, хто зробив йому такий подарунок (сайт), просто обламалися платити за технічну підтримку сайту.

Але не це суть важливо. У Кучми до його офіційного сайту www.kuchma.gov.ua може додатися ще один - www.kuchma.com. Сьогодні на останньому висить вивіска "FOR SALE". Й завідує ним Петер Маллінз, який мешкає у Сінгапурі.

Цікаво, подумалося, скільки коштує це доменне ім'я? А раптом господар сайту не претендуватимете на велику суму... Невеличкий екскурс у сучасну історію України, розповідь про те, чому цікавить питання купівлі такого рідного для нас доменного ім'я - лист готовий.

З відповіддю пан Маллінз не забарився: "Шкода, але я щойно погодився продати kuchma.com компанії з України. Якщо за якихось обставин трансакція не відбудеться, я повідомлю".

Прохання вдовольнити журналістський інтерес, назвавши компанію й запропоновану нею суму, Петер Маллінз проігнорував. Це - комерційна таємниця. Й, судячи з усього, пропозиція дійсно варта уваги, оскільки власника доменого імені вдовольняє покупець.

Отож, Леоніде Даниловичу, готуйтеся, або хтось з ваших недругів готує вам черговий сюрприз, або навпаки, розслабтеся - може то Пінчук хоче у такий спосіб попіарити свата. Або це буде важка артилерія з арсеналів ФЕПу Павловського.

...Знаєте анекдот? Вирішив Леонід Кучма зареєструвати сайт на урядовому норвезькому сервері. Не збагнули?

Підказка:
урядовий - gov.
норвезький - no.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування