Литвин: Блок "За ЄдУ" приречений на перемогу, але влада йому не потрібна, бо вона в нього вже є

Субота, 15 грудня 2001, 12:50
Лідери Партії промисловців і підприємців, Народно-демократичної партії, партії "Трудова Україна", Партії регіонів і Аграрної партії підписали в суботу в Києві угоду про створення виборчого блоку "За єдину Україну!".

Угода передбачає "висунення кандидатів в депутати в багатомандатному окрузі від блоку у вигляді виборчого списку" з 45 представниками від кожної партії-учасниці.

Вищим керівним органом блоку є міжпартійний з'їзд, який відбудеться у Києві 12 січня.

Голова адміністрації президента і лідер нового об'єднання Володимир Литвин, що брав участь в церемонії підписання угоди, виразив упевненість, що за умов правильної організації роботи блок "приречений на перемогу в майбутніх виборах".

На прес-конференції, що відбулася в цей же день Литвин зазначив, що учасники блоку "За єдину Україну!" не ставлять своєю метою прихід до влади заради влади, оскільки вже мають її".

Литвин також повідомив про намір партій-учасниць блоку створити в майбутньому парламенті єдину фракцію.

Відповідаючи на питання журналістів, Кінах заявив, що підтримує ідею відкритих телерадіодебатів, передбачених в ухваленому в четвер законі, а Тігіпко заявив про готовність взяти в них участь в будь-який час і з будь-яким опонентом.

Інтерфакс-Україна-Вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування