Створено Блок української молоді, підозра на СДПУ(О)

Субота, 15 грудня 2001, 16:50
У суботу в Києві відбувся установчий з'їзд Блоку української молоді, який наступної весни братиме участь у виборах до парламенту.

У з'їзді взяли участь 318 делегатів. БУМ утворили 27 громадських організацій – членів УНКМО (Український національний комітет молодіжних організацій) та 27 регіональних штабів цієї коаліції. Регіональні штаби було сформовано протягом двох останніх місяців.

Зараз БУМ планує долучити до коаліції зареєстровані політичні партії, оскільки, за законодавством, тільки вони можуть бути засновниками передвиборчих блоків.

Серед лідерів блоку будуть співак Лері Вінн та лідер житомирської команди КВК Марина Поплавська, яка на з'їзді прямо означила свої функції: "Розвеселяти електорат".

Лідером БУМ став Володимир Рябіка, лідер УНКМО, який на з'їзді БУМ назвав мету блоку: "В Україні 8 мільйонів молодих виборців (вік яких складає до 30 років), нам достатньо набрати 2 мільйони".

УНКМО вважається організацією, близькою до СДПУ(О). На підтвердження цих слів, наприклад, можна прочитати "іміджеве" інтерв'ю з лідером УНКМО Рябікою, яке вміщено в останньому числі партійного видання соціал-демократів "Наша газета +".

УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News