"НРУ" Конєва поповнився новими членами

Вівторок, 18 грудня 2001, 13:01
Лідери трьох обласних й однієї міської організації Народного Руху України у вівторок у Києві заявили про входження до блоку "Народний Рух України".

Про це, зокрема, заявили голови Київської обласної організації НРУ Володимир Шваб, Черкаської міської організації Юрій Легкий, Одеської обласної організації Галина Могильницька, Дніпропетровської обласної організації Руслан Фесенко.

На прес-конференції у вівторок у Києві координатор блоку "НРУ" Сергій Конєв відмітив що "це вибір голів організацій, які визначають обличчя самої організації". Він не виключив також, що вслід за лідерами, можливо, відповідні рішення приймуть і їх організації.

Разом з тим, зі слів Конєва, входження лідерів місцевих організацій Руху у блок "НРУ" не означає, що вони вийдуть з рядів партії, очолюваної Геннадієм Удовенком. "Ніхто з однієї партії в іншу не перескакував", - підкреслив він.

На думку координатора блоку, причиною вступу у блок "НРУ" лідерів цих організацій є прагнення зберегти Рух. Доля Руху, вважає Конєв, з участю в блоці Віктора Ющенка "Наша Україна", вирішена. "Там немає місця Руху, і підтвердженням цього стала заява Ющенка, який сказав: "Нам не потрібна розмита фракція, а фракція буде створена тільки тоді, коли це буде окрема партія", - заявив він.

Виборчий блок "НРУ" був створений 8 листопада. Одним з фундаторів нового блоку став лідер "Народного Руху України за єдність" Богдан Бойко. Конєв, як очікується, увійде у першу п'ятірку виборчого списку блоку, яка буде затверджена на з'їзді у січні майбутнього року.

Інтерфакс-Україна-Вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування