Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Шахтар" веде переговори з Луческу

Вівторок, 18 грудня 2001, 13:28
Керівництво донецького "Шахтаря" розпочало переговори з нинішнім наставником турецького "Галатасараю" Мірче Луческу, на предмет того щоб останній очолив команду віце-чемпіонів України.

Так за повідомленням сайту onefootball у понеділок ввечері віце-президент "Шахтаря" Віктор Прокопенко зустрівся з Луческу та його агентом Джованні Бекалі у Бухаресті, щоб обговорити умови контракту.

Після програшу у Кубку УЄФА софійському ЦСКА у відставку подав головний тренер "Шахтаря" Віктор Прокопенко. Нагадаємо, що керівництво "Шахтаря" свого часу вело переговори з італійцем Невіо Скалою, і за повідомленням деяких ЗМІ цікавилися гірники і любителем кокаїну Крістофом Даумом.

Також, стало відомо, що Луческу "Шахтар" пропонує контракт на мільйон доларів.
Окрім того, гірники мають намір оплатити і деякий борг "Галатасарая" перед Луческу, якщо звичайно той погодиться очолити команду з Донецька.

Відзначимо, що вже нині у "Шахтарі" виступають два румунських гравця: Даніель Флоря та Маріан Аліуце.

"Це буде фантастично", - сказав Аліуце дізнавшись про те, що "Шахтар" може очолити Луческу. "Мірче Луческу один з найвидатніших тренерів в Європі".

Окрім того "Галатасарай" не оплатив навіть заборгованість Луческу, яка нині сягає 500 тисяч англійських фунтів.

Стосовно Луческу, то зі слів самого румуна він вів також переговори з керівництвом марсельського "Олімпіка", стосовно посади головного тренера у цьому клубі.

Президент "Шахтаря" Ринат Ахметов на зустрічі із вболівальниками, яка відбулася 1 грудня, пообіцяв, що новий тренер команди буде відомий за 10 днів...

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...