Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма не має намір звільняти Щербаня

Вівторок, 18 грудня 2001, 16:21
Президент України Леонід Кучма заявляє, що довіряє главі Сумської обладміністрації Володимиру Щербаню.

"У мене є довіра до нього. Не було б її (довіри) - я б його не тримав (на посту голови облдержадміністрації)", - заявив Кучма у вівторок у Києві, відповідаючи на питання представників регіональних ЗМІ у ході семінару, що тривав більш двох годин.

Він підкреслив, що звинувачення на адресу Щербаня - "пропагандистський хід", який використовується його критиками, щоб "привернути до себе увагу".

Кучма також зазначив, що у Сумській області працювала "велика комісія", яка перевіряла діяльність голови регіону.

"Недоліки є у кожного, однак з приходом Щербаня ситуація в області змінилася", - сказав Кучма. З його слів, "можна кожного звинуватити, однак на це повинні бути підстави".

Як повідомляв раніше перший замголови президентської адміністрації повідомив у понеділок, що комісія з перевірки діяльності глави Сумської обладміністрації Щербаня не виявила порушень у його роботі. Комплексна комісія, до якої ввійшли представники адміністрації президента, Кабінету міністрів, працівники правоохоронних органів працювала у Сумській області протягом жовтня-листопада 2001 року.

У листопаді Верховна Рада України також створила тимчасову слідчу комісію для проведення розслідування діяльності Щербаня. До складу комісії ввійшли 7 народних депутатів. Правоохоронним органам парламент доручив надавати у розпорядження комісії з її вимоги інформацію про стан боротьби із злочинністю і корупцією у Сумській області і в межах законодавства сприяти роботі комісії.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...