Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кримські представники Тимошенко переконані, що щодо них на півострові створена інформаційна блокада

Вівторок, 18 грудня 2001, 16:48
Жоден ЗМІ у Криму - друкарський чи електронний - не наважується публікувати інформацію про "Блок Юлій Тимошенко". Про це заявив заступник голови Кримської регіональної організації партії "Батьківщина" Валерій Верченко на прес-конференції у Сімферополі.

Він також зазначив, що прес-служба блоку постійно пропонує кримським ЗМІ матеріали. Дізнатися про діяльність "БьЮТі" кримчани можуть тільки з газети "Російська громада Криму "Вітчизна", яка сьогодні має тираж 10 тис. примірників. Газета, правда, провела підписну компанію і буде мати у новому році приблизно 50 тис. передплатників.

Серед інших шляхів подолання інформаційної блокади Верченко назвав поширення листівок, і роботу агітаторів. "У нас сьогодні є тільки один спосіб - живе спілкування з виборцями," - підкреслив він.

У той же час інший представник Блоку - голова Кримської регіональної організації Української Республіканської партії Владислав Єрмаков заявив, що Блок не збирається залишати спроб працювати в Криму з телекомпаніями. Він заявив: "Електронні ЗМІ стріляють по тим, хто рухається, отже, будемо рухатися".

УП, Крим

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування