Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мулла Омар переховується у гірській місцевості у районі Баграма

Середа, 19 грудня 2001, 15:32
Мулла Омар переховується у гірській місцевості в районі Баграма. Про це заявив голова розвідки Кандагара. З його слів, духовного лідера талібів охороняють від 300 до 400 бійців.

Американська авіація поки не може приступити до бомбардування цього району - справа у тому, що там немає антиталібських сил, які могли б навести літаки на мету. Голова розвідки Кандагара також пообіцяв, що якщо муллу Омара піймають, то його повісять.

Тим часом великий підрозділ бійців руху "Талібан", які не побажали здавати зброю, атакувало місто Тахтапуль на південь від Кандагара. Бій за місто між талібами і пуштунськими загонами продовжувався всю минулу ніч. За свідченнями репортерів, які мали намір перебратися у Пакистан і опинилися в околицях Тахтапуля, зараз незрозуміло, хто володіє містом - таліби або пуштуни антиталібського польового командира Гуль Агі.

Зі слів очевидців, Гуль Ага підтягає до міста підкріплення з Кандагара і його околиць. Як передає Reuters, в місто також направлені американські морські піхотинці з бази під Кандагаром.

НТВ.Ру

Читайте також:

* США починають війну в Сомалі
* Індія-Пакистан. Нова війна?
* Мулла Омар переховується у гірській місцевості у районі Баграма
* Усама бен Ладен на території Ірану
* Таліби обстріляли два американських літака "стрінгерами"
* Всі події від 11 вересня до сьогоднішнього дня

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування