Донецький губернатор називає частину списку ТУНДРи

Середа, 19 грудня 2001, 18:42
19 грудня в Донецьку працювала третя обласна конференція створеного з ініціативи донецького губернатора Віктора Януковича суспільно-політичного об'єднання "За єдність, злагоду, відродження". Союз, який об'єднує, зі слів Януковича, 140 организацій загальною чисельністю близбко мільйона громадян, ухвалив рішення підтримати на виборах блок "За єдину Україну".

Після форуму, під час імпровізованої прес-конференції, Віктор Янукович розкрив журналістам частину донецького представництва в списку "За ЄдУ". Зокрема він назвав спортсмена Сергія Бубку, директора маріупольського металургійного комбінату ім. Ілліча Володимира Бойка, директори Новокраматорського машинобудівного заводу Георгія Скударя. Також, зі слів донецького губернатора, обговорюється питання і, на його думку, буде прийнято рішення про включення до списку голови ЦК профспілки вугільників Віктора Турманова.

Щодо мажоритарників, яких Союз буде підтримувати в області, то зі слів Януковича, позиція така: "Вирішено активно організувати процес обговорення кандидатів в депутати Верховної Ради в містах і районах, а потім на Раді Союзу "За єдність, злагоду і відродження". І після цього звернутися до жителів Донецької області з конкретними кандидатурами, які Союз запропонує підтримати. Це уперше. Я вважаю, що процес відбувається досить демократично. У нас є глибоке переконання в тому, що на цих виборах будуть обрані люди, які дійсно гідно будуть представляти обличчя цього регіону. Ми сподіваємося і віримо в те, що блок "За єдину Україну", вже в новому парламенті, створить ту консолідуючу силу, яка підтримає і рішення народного референдуму, який пройшов щодо створення двопалатного парламенту. І жодних сьогодні у нас немає сумнівів в тому, що Донецька область упевнено висловить свою думку і подасть свій голос".

Конференція ухвалила звернення до жителів Донецької області із закликом "підтримати на майбутніх виборах виборчий блок "За єдину Україну", який послідовно і неухильно відстоює інтереси регіонів, кандидатів від блоку, які на ділі довели здатність служити людям, змінювати життя на краще, разом творити майбутнє".

Потрібно зазначити, що теза про "послідовне і неухильне відстоювання інтересів регіонів" народилася усього через декілька днів після створення блоку. Коли ж це "За ЄдУ" встигла?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування