Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Член Б`ЮТи залучатиме ображених вкладників банку "Україна"

Середа, 19 грудня 2001, 19:36
У найближчу суботу у Києві відбудеться з”їзд Української республіканської партії, на якому, окрім усього іншого, буде визначено кількісний і персональний склад партійної квоти УРП у загальному виборчому списку "Блоку Юлії Тимошенко".

Якою буде чисельність списку республіканців, поки що не визначено, повідомили в управі Львівської обласної організації УРП. Наразі можна лише з впевненістю сказати, що від однієї з найбільших регіональних структур партії – Львівської облорганізації УРП – до списку потрапить її голова Степан Середа. Інші керівники львівських республіканців, найвірогідніше, змагатимуться за місця в парламенті в мажоритарних округах.

Між тим, хоча передвиборча кампанія офіційно ще не розпочалася, її учасники вже зараз намагаються заручитися підтримкою якомога ширших верств населення. Не є винятком й львівські республіканці, які нині активно співпрацюють з об'єднанням ошуканих вкладників банку "Україна". За приблизними підрахунками, їх на Львівщині нараховується майже 68 тисяч осіб, причому переважній більшості з них влада повернула лише по 500 гривень.

Відтак чимало обдурених вкладників звернулося за допомогою до УРП, яка тепер намагається вирішити це питання в органах державної влади та керівництві Нацбанку. Серед пропозицій республіканців з цього приводу, зокрема, вимога добитися від органів влади повернення отриманих кредитів банку "Україна" усіма суб'єктами господарювання Львівщини та негайна реалізація на аукціоні майна збанкрутілого банку.

УП, зі Львова

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування