Вибори в Харкові викликатимуть ностальгію за кампанією "Кучма-1999"

П'ятниця, 21 грудня 2001, 18:44
Громадське об'єднання "Говорить Харків" створено в місті. Його головою став заступник губернатора, лідер обласний НДП і головний потенційний кандидат в мери Володимир Шумілкін.

До складу громадської ради об'єднання увійшли директор ВАТ "Турбоатом" Анатолій Бугаєц, ректор національного університету Віль Бакіров, головний режисер Театру російської драми Олександр Барсегян, двократна олімпійська чемпіонка Сіднея Яна Клочкова і ще близько 30 відомих харків'ян, багато з яких свого часу активно підтримували Леоніда Кучму в президентській кампанії 1999 року.

Вочевидь, всі вони підтримають і кандидатуру Шумілкіна на посаду мера. Проте, в першому пресі-релізі об'єднання і заяві його голови не говориться, що організація створена для передвиборної підтримки особисто Шумілкіна.

Сам претендент визначив задачу організації таким чином: "зробити так, щоб харків'яни указали власті, що і як їй робити, а не навпаки". "Необхідно у владу обрати тих, хто буде здатний виконати розроблену всім містом програму".

Програма ж буде розроблятися за допомогою масового анкетування харків'ян, яке, ймовірно, пройде за зразком анкетування, організованого блоком "За єдину Україну".

УП, Харків

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...