Сергій Ребров залишить "Тоттенхем" до кінця сезону

Субота, 22 грудня 2001, 19:36
Сергій Ребров повідомив "Тоттенхем" про те, що залишить клуб вже у кінці сезону, якщо йому не дадуть змоги грати в основі.

"Я сподіваюся, що зможу залишитися, задля цього я готовий почекати до кінця сезону. Якщо ж до кінця сезону мені не дадуть змоги грати, я буду вимушений шукати собі місця деінде", - зазначив Ребров The Guardian.

Український нападаючий перейшов у минулому році до "Тоттенхему" за тоді ще рекордну суму для Прем'єр Ліги – 11 мільйонів фунтів. Але після відставки тренера Джорджа Грема, який і був зацікавлений у Реброві, Сергій перестав з'являтися в основі, все частіше у дублі. Проте і там відзначався забитими м'ячами, а після чергових погроз Ходдл наважувався ставити Сергія в основу.

Таке зневажливе ставлення до українця можна пояснити новим трансферним надбанням – Тедді Шерінгемом.

Сергій не приховує того, що не хоче залишати Англію - "Мені і моїй сім'ї тут подобається". Але сім'ю треба годувати.

"Востаннє я грав тільки тоді, коли у Леса (Лес Фердінанд, гравець "Тоттенхема" - УП) була травма. Я згоден, у клубу є непогані шанси для того, щоб виграти у цьому сезоні, але і мені потрібно грати. Я просто-напросто втрачу форму, якщо я не буду грати. Дуже багато клубів готові заплатити великі гроші за гравця, який завжди забиває".

Навіть агент Сергія Сандор Варгас зазначає: "І минулого сезону ситуація була складна, але зараз вона просто жахлива". Він сподівається, що за декілька тижнів щось зміниться.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування