Медведчука ніхто не арештовував. Поки що

Понеділок, 24 грудня 2001, 11:25
Повідомлення про арешт начальника Львівської обласної податкової адміністрації, брата Віктора Медведчука, Сергія не відповідають дійсності. Про це заявляє прес-служба ДПАУ у Львівській області.

За даними прес-служби, ніхто минулої п'ятниці, 21 грудня, Медведчука не арештовував. У понеділок вранці він знаходився на робочому місці і проводив нараду.

Крім того, на 15.00 понеділка намічена прес-конференція Медведчука.

Раніше Україна кримінальна повідомила про арешт начальника Львівської обласної податкової адміністрації Медведчука.

Державна податкова адміністрація України заявляє, що повідомлення про арешт голови ДПА у Львівській області Сергія Медведчука "абсолютно не відповідає дійсності".

Медведчук знаходиться на робочому місці, виконує службові обов'язки, йдеться у повідомленні прес-служби ДПАУ. У ДПАУ розцінюють такі повідомлення як поширення неправдивої інформації з метою дискредитації Медведчука, завдання шкоди його діловій репутації, щоб тінь на податкову службу.

Державна податкова адміністрація всіма законними засобами протидіятиме таким спробам, говориться у повідомленні.

ДПАУ зазначає, що, "на жаль, підтверджується прогноз політтехнологів про те, що Інтернет-сайти у політичній боротьбі використовуватимуться для найбрутальнішого, аморального порушення прав громадян - зокрема, на отримання правдивої інформації. А оскільки в Україні вже близько 2 млн. користувачів Інтернет-ресурсів, проблема захисту громадян від неправдивої інформації, "чорного піару", очевидно, стає проблемою захисту суспільної моралі і національної інформаційної безпеки".

"Для такого захисту необхідно повністю використовувати і правові важелі, і суспільний осуд замовників і виконавців брудних інформаційних технологій", - підкреслює прес-служба ДПАУ.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування