Президент зустрічається із вбивцями Гетьмана, заявляє Жир

Понеділок, 24 грудня 2001, 13:51
Тимчасова парламентська спеціальна слідча комісія з розслідування обставин зникнення журналіста Гонгадзе та з інших резонансних справ вбачає у відмові президента Кучми дати пояснення комісії на її прохання побоювання з боку глави держави бути пов'язаним зі справами, які знаходяться у компетенції парламентської комісії.

Про це глава парламентської слідчої комісії Олександр Жир заявив під час виступу у Верховній Раді, однак ці його слова тоді залишилися без уваги журналістів. Президент також заборонив приходити на засідання комісії начальнику управління держохорони Строгому.

"Комісія тричі зверталась до Президента та підлеглих йому осіб з проханням провести зустріч та обговорити питання, які є предметом діяльності, в тому числі і по інших справах, і, скажімо, отримати відповідь на запитання", заявив Жир.

Так, відзначив голова парламентської комісії, прокуратура Київської області "звинувачує конкретних осіб у вбивстві Вадима Гетьмана, про це оприлюднює інформацію. В той же час у засобах масової інформації з'являються фотографії, публікації, на яких Президент зустрічається із цими особами".

За повідомленням прес-служби комісії

Повні повідомлення прес-служби читайте в розділі Розслідування по справі Гонгадзе

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...