Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Динамо" веде переговори про продаж Філімонова, Яшкіна та Мороза

Вівторок, 25 грудня 2001, 11:14
Київське "Динамо" розпрощалося з Олександром Філімоновим та півзахисниками Геннадієм Морозом та Артемом Яшкіним, про це повідомили в вівторок ряд вітчизняних та російських інтернет-видань. В прес-службі "Динамо" цю інформацію і не підтвердили, і не спростували відзначивши, що переговори по цих футболістах ведуться...

Так стало відомо, що Олександра Філімонова, який наприкінці літа лише з'явився в "Динамо", "сватають" в московський клуб під такою ж назвою. Відзначимо, що Філімонов, який був куплений до складу чемпіонів України, на заміну травмовану Шовковському, проваливши стартові матчі в цьогорічній Лізі чемпіонів, сам визначив свою подальшу долю. За інформацією з конфіденційних джерел, росіянином також цікавилася і італійська "Перуджа". Стосовно московського "Динамо", то нагадаємо, що саме до цього клубу запрошували нинішнього наставника збірної України – Леоніда Буряка.

Геннадій Мороз, вже три дні перебуває на оглядинах в дніпропетровському "Дніпрі", доля ж Артема Яшкіна, на даному етапі можливо буде пов'язана з російським "Шинником". Але ж знову таки, стосовно їх продажу офіційної інформації немає. Варто додати, що і Яшкін і Мороз свого часу були гравцями національної збірної України.

Також стало відомо, що нині в "Динамо" на оглядинах немає жодного нового виконавця. На даний момент гравці "Динамо" проходять обстеження, і вже 26 грудня проведуть тренування, а 27 на базі в Конча-Заспі відбудеться традиційний турнір.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування