Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Владу завжди підтримують. На це і розраховує Литвин

Вівторок, 25 грудня 2001, 11:45
Лідер виборчого блоку "За єдину Україну!", глава президентської адміністрації Володимир Литвин стверджує, що окремі політичні сили готують зараз "звернення до міжнародних інституцій, що вибори в Україні пройшли не демократично, не прозоро, з порушеннями і проханнями говорити, що вибори в Україні незаконні".

"Така робота зі збору підписів почалася півтора місяці тому", - заявив Литвин в інтерв'ю тижневику "CN-Столичні новини", опублікованому у вівторок.

Відповідаючи на запитання про вплив на вибори "адміністративного ресурсу", заявив, що "це - спроба виправдати свою можливу невдачу на парламентських виборах". "Всі дослідження показують: надто малий відсоток говорить, що я вчиню так, як скаже влада. Так що немає такого поняття "адміністративний ресурс", - сказав Литвин.

При цьому він визнав, що блок "За єдину Україну!" сьогодні "ідентифікується повністю із владою". Ніхто цього не намагається сховати або завуалювати. Сьогодні треба говорити про те, що влада робить для життя людей, що робить. Влада ніде і нікому не подобалася. У будь-якій країні і за будь-якого режиму. Але є значна частина людей, яка навіть критикуючи владу, підтримуватиме її. Ми пропонуємо конкретну програму, конкретні дії... Все це в сумі дасть непоганий результат і відсоток", - сказав Литвин.

Литвин також повідомив, що як лідер блоку "практично нікого не пропонував до списку" "До блоку входить п'ять політичних партій, 225 осіб проходять за пропорційною системою... Кожна партія висуває 45 своїх претендентів. Потім складається за узгодженням єдиний список. Я не є членом жодної з партій. І не буду вступати до жодної з них. Тому я працюю у команді - а там життя покаже. Я звик працювати на довірі з тими людьми, з ким мені доводиться працювати", - сказав він.

За словами лідера блоку, у нього немає і права вето на те, щоб не включати будь-кого до списку.

Про можливість появи до початку передвиборної кампанії нової сили, яка складе серйозну конкуренцію блоку "За єдину Україну!", Литвин сказав: "Мені здається, що основні гравці вже визначилися. Хоч в нашому житті все можливо. Повинні люди з регіонів, які створили своїми руками, головою, себе, які показали, що вони можуть жити в нових умовах і забезпечити себе, і можуть успішно вирішувати багато завдань в інтересах країни".

Інтерфакс-Україна-Вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...