На округ Мороза "Наша Україна" делегуватиме Сивковича, а у списку блоку буде справжня співачка

Вівторок, 25 грудня 2001, 12:18
Партія "Вперед, Україно!" на з'їзді у суботу визначилася зі своїми представниками у список блоку "Наша Україна". Як повідомив УП лідер партії Віктор Мусіяка, крім нього до квоти увійшли ще 11 осіб.

Серед них, зокрема, помічниця Ющенка Віра Ульянченко, яка є заступником голови "Вперед, Україно!". Також від партії до парламенту балотуватиметься народна артистка України Оксана Білозір, яка пройшла до списку "Нашою України" за рекомендацією Ющенка у квоті "Вперед, Україно!".

Загалом представниками Ющенка у квоті "Вперед, Україно!" є три особи. Крім Оксани Білозір це Іван Томич, голова Асоціації фермерів та землевласників, а також бізнесмен Давид Жванія.

На мажоритартні округи від "Нашої України" партія Мусіяки висуватиме три кандидатури:

- відомого бізнесмена, екс-радника Кучми, колишнього співвласника телеканалу СТБ Володимира Сивковича, який балотуватиметься за округом №92, де в 1998 році був обраний Олександр Мороз;
- заступника голови Черкаської міськради Володимира Косніну (округ №201, що в Черкасах, за яким у 1998 році був обраний Олексій Марченко з "Демсоюзу");
- безпартійного бізнесмена Сергія Розвадовського, який буде балотуватися за округом №164 (в 1998 тут був обраний Михайло Ратушний, член КУНу та фракції "Реформи-конгрес").

УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News