Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз зіткнувся з адмінресурсом

Вівторок, 25 грудня 2001, 15:53
Візит Голови Соціалістичної партії Олександра Мороза до Донецької області викликає шалений спротив місцевого адмінапарату, повідомляє прес-служба СПУ.

На другий день його візиту у місті Костянтинівка "влада робила все, аби зірвати зустріч Мороза з виборцями".

"Керівництво місцевого кінотеатру "Супутник", посилаючись на наказ мера, розірвало раніше укладену угоду про оренду залу. Сам міський голова зник у невідомому напрямку", йдеться в повідомленні прес-служби.

Виступаючи перед мешканцями Костянтинівки в фойє кінотеатру, Мороз назвав такі дії "проявом кримінальних методів боротьби з опозицією в Україні", а також нагадав, що згідно статті 170 Кримінального кодексу перешкоджання діяльності політичних партій карається позбавленням волі на строк до трьох років.

"Хоча, очевидно, ця норма закону почне працювати лише після зламу антидемократичної системи, що панує в Україні" - заявив Мороз.

Планується, що в ході триденного візиту лідер соціалістів відвідає північні міста Донеччини, зокрема Димитров, Красноармійськ, Добропілля, Дружківку, Костянтинівку, Слов'янськ, Краматорськ.

Ще в аеропорту Донецька Олександр Мороз підкреслив, що на Донбасі "давно і відверто проводять агітацію за пропрезидентські партії".

Відповіддю місцевого адмінапарату на візит Мороза була відмова в наданні приміщення для прес-конференції, а також вимкнення світла та опалення в будинку культури міста Димитрово під час виступу лідера СПУ перед сотнями мешканців міста.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування