Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко відкрив "чорний список": СДПУ(О), "За ЄдУ"…

Вівторок, 25 грудня 2001, 20:07
Лідер блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко відкинув можливість співпраці на виборах з СДПУ(о) і з блоком "За єдину Україну". "Ці партії вже чітко заявили про свою позицію", - сказав він на прес-конференції у Черкасах.

Ющенко нагадав, що нині завершується останній тиждень до початку виборчої кампанії, коли партії мають визначитися щодо об‘єднання і консолідації на майбутніх виборах 2002 року.

Блок "Наша Україна" веде переговори лише з політичними силами, які "працюють на благо держави". Тому несподіванок при остаточному формуванні блоку не буде, передає слова Ющенка прес-служба "НУ".

Ющенко, відповідаючи на запитання щодо "політичної неоднорідності" блоку "Наша Україна", не виключив, "що є політики, які пробиратимуться у парламент будь-яким шляхом". Однак, наголосив він, "я не хочу щоб з "Нашою Україною" до парламенту проходили троянські коні". "Я обіцяю, що буду пильним, аби поряд зі мною і моїми однодумцями у "Нашій Україні" не було недостойних людей", - наголосив він.

Однак, "ми працюємо з багатьма політичними силами, які є в Україні, і прагнемо дати їм шанс відчути, що вони можуть стати творцями нової української політики", - зазначив Ющенко.

При цьому він наголосив, що буде "розчарований у силі, яка зрадить блок". "Та це теж школа, і політичні уроки, які, можливо, доведеться і необхідно пройти", - підкреслив він.

Ющенко зазначив, що "боїться політичного звуження у блоці і намагається дати шанс усім партіям". "Саме тому я відстоюю модель відкритого блоку", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування