Виявляється, у ТУНДРі живуть консерватори

Середа, 26 грудня 2001, 19:17
Виборчий блок "За єдину Україну" розраховує, передусім, на підтримку виборців, орієнтованих на владу, заявив лідер блоку, глава адміністрації президента України Володимир Литвин.

"Блок "За єдину Україну" асоціюється з владою, і це ніхто не заперечує", - сказав він у середу у Києві інтерв'ю журналістам.

"Якщо ми приймаємо цю тезу і є реалістами, то ми повинні зробити висновок, що за будь-яких умов і обставин частина суспільства завжди орієнтується на владу і буде цю владу підтримувати", - підкреслив Литвин.

Він повідомив, що за різними підрахунками таких людей - до 25%.

Зі слів Литвина, у блоку "За єдину Україну" є "здоровий консерватизм, і він притаманний значній частині суспільства". Крім того, підкреслив він, передвиборна програма блоку не є популістською, а "визначає ті ключові больові точки, які є в українському суспільстві, і пропонує заходи, які необхідно здійснити" для їх усунення.

Робота блоку у регіонах, зі слів Литвина, буде будуватися на основі "загальної програми" з урахуванням місцевої специфіки. "Все це у сукупності повинно дати позитивний результат", - сказав він.

У своїй програмі блок також виступає за єдині умови для всіх, відзначив Литвин.
Він знову відкинув звинувачення у використанні блоком "За єдину Україну" адміністративного ресурсу. "Ті, хто говорить про адміністративний ресурс, оцінює народ з позиції радянських стереотипів", - заявив Литвин.

Інтерфакс-Україна-Вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News