У "Нашу Україну" ввійшли колишній податківець, "Громадівець" і НДПіст

Четвер, 27 грудня 2001, 15:20
Партія "Солідарність" у четвер у Києві у ході свого 2-го з'їзду визначилася з першою п'ятіркою виборчого списку, до якої ввійшли члени депутатської фракції "Солідарність":

- лідер партії Петро Порошенко, обраний у парламент цього скликання по округу №12 (Вінницька область);

- Володимир Плютинський, обраний за списком "Громади", екс-керівник агрофірми "Зоря";

- Віктор Король, вибраний по округу № 202 (Чернівецька область), екс-заступник голови Державної податкової адміністрації;

- Юрій Кармазін, обраний по округу №134 (Одеська область), був депутатом і минулого скликання;

- Роман Безсмертний, обраний за списком Народно-демократичної партії, був постійним представником Кучми і у парламенті минулого скликання.

Учасники з'їзду партії "Солідарність" вирішили, що у випадку, якщо хтось з тих, хто входить у першу п'ятірку, вирішить балотуватися у народні депутати за одномандатним округом, список може бути відкоректований. Лідер "Солідарності" Порошенко заявив, що буде балотуватися за своїм мажоритарним округом на Вінничині.

У ході з'їзду делегати ухвалили рішення про участь партії "Солідарність" у виборах народних депутатів України 31 березня 2002 року і підтвердили участь партії у виборчому блоці "Наша Україна". Вони також вирішили, що список "Нашої України" очолить Віктор Ющенко.

Крім того, учасники з'їзду обрали делегатів від партії "Солідарність" на міжпартійний з'їзд, який відбудеться у січні майбутнього року, і постановили створити молодіжну організацію партії.

Як повідомлялося раніше, партія "Солідарність" є однією з п'яти партій-засновниць блоку Ющенка "Наша Україна", в який зараз також входять Народний Рух України, Український Народний Рух, партія "Реформи і порядок", Християнський народний союз, Молодіжна партія України, "Вперед, Україна!, "Республіканська християнська партія, Ліберальна партія України, Конгрес українських націоналістів. Крім того, угоди про підтримку блоку підписали більше за 70 громадських організацій і політичних партій.

Інтерфакс-Україна-Вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування