Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Проти Ющенка вже почав працювати адмінресурс

Четвер, 27 грудня 2001, 19:17
Лідер виборчого блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко виступає за створення всіх умов для забезпечення рівного доступу учасників виборів до засобів масової інформації.

Рівність доступу до ЗМІ, за його словами, є основою справедливих і чесних виборів. В інтерв’ю журналістам на ІІ з‘їзді партії "Солідарність" 27 грудня він зазначив, що потрібно публічно контролювати це питання.

За його словами, рівний доступ має бути "перш за все до державний ЗМІ". Він висловився на підтримку створення громадських організацій, які контролюватимуть рівність доступу до преси: "Прекрасна акція "Хартія-4", мені подобається ініціатива "Твій голос".

Ющенко також висловився проти використання адмінресурсу на виборах. "Адмінресурс, - сказав він, - працює як проти кожної людини окремо, так і проти держави загалом". На думку Ющенка, "адміністративний ресурс є останньою ознакою ще радянського режиму".

Як приклад застосування адмінресурсу Ющенко навів той факт, що йому не надали прямого телеефіру під час поїздки до Черкас (25 грудня). "Комусь хотілося знати, що саме я скажу, а потім показати того Ющенка, якого їм хотілося бачити", - зазначив він.

www.pravda.com.ua

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування