Ребров може опинитися у "Лаціо"

П'ятниця, 28 грудня 2001, 10:19
Форвард збірної України та лондонського "Тоттенхема" Сергій Ребров вже у зимове міжсезоння може опинитися у римському "Лаціо". Цього разу і сам Ребров, не спростовує інформацію стосовно зацікавленості в ньому італійців. Попри все відзначимо, що у нещодавніх інтерв'ю Ребров відзначав, що має намір залишити свою нинішню команду.

Інтерес римлян до Реброва не випадковий. Ще у минулому сезоні нинішній наставник "лаціалі" Альберто Дзаккероні робив деякі спроби залучити Сергія у "Мілан", щоб відновити колись забивний дует Шевченко-Ребров.

Сергій вже не приховує, що скоріше за все саме керівництво "Тоттенхема" зацікавлене у його трансфері.

"Мені здається, що керівництво "Тоттенхема" вже саме готове до мого трансферу. Зацікавлений у цьому і я. Хоча, моя думка залишається колишньою - у мене немає палкого бажання поїхати з Лондона, я хочу грати у "Тоттенхемі".

Окрім того, що Сергій хоче залишитися в Англії він також і добре розуміє, що на лаві запасних "Шпор" він лише деградуватиме, як футболіст, і не допоможуть у цьому навіть виходи на заміну.

Так, наприклад в останньому матчі "Тоттенхема" Сергій вийшов на заміну лише на 86 хвилині матчу.

"Так, як я проводжу на полі зовсім мало часу варіант продовження кар'єри у "Лаціо", - безумовно, великому клубі - виглядає для мене оптимальним. Що стосується того, що останнім часом я почав частіше виходити на поле, то особисто я пов'язую це з травмою Фердінанда".

Попри все і у "Лаціо" на Сергія чекає, безумовно, конкуренція, адже там є Креспо та Індзагі. Але все одно, зміна футбольної атмосфери Реброву не завадить.

За інформацією газети "Команда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News