Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Наближається новий етап війни між олігархами

П'ятниця, 28 грудня 2001, 11:35
Новий етап війни між олігархічними угрупуваннями може призвести до чергової політичної кризи в Україні, заявив директор Інституту політики Микола Томенко.

Томенко зауважив, що попередня політична криза, яка завершилася навесні 2001 року, була наслідком конфлікту між опозицією та владою. На його думку, натомість нинішня інформаційна війна між фінансово-політичними угрупованнями, і, зокрема, прямі звинувачення різних сторін у причетності до незаконної торгівлі зброєю, може призвести до того, що "вже найближчим часом ми можемо стати свідками загострення ситуації саме у зв'язку із розв'язаною олігархами війною між собою".

21 грудня Верховна Рада підтримала депутатський запит до генерального прокурора Михайла Потебенька і голови Служби безпеки України Володимира Радченка щодо причетності секретаря Ради національної безпеки та оборони Євгена Марчука, колишнього голови СБУ Леоніда Деркача, народного депутата Андрія Деркача, інших службових осіб до торгівлі зброєю.

24 грудня секретар Ради національної безпеки та оборони України Євген Марчук звернувся до РНБОУ, Президента України з проханням дати доручення Генеральній прокуратурі України, Службі безпеки, Міністерству закордонних справ детально вивчити матеріали, а також виявити замовників його звинувачення у причетності до незаконної торгівлі зброєю.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування