Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Перша п'ятірка СДПУ(О) буде без Марчука, зате з Медведчуком, Кравчуком і Зінченком

П'ятниця, 28 грудня 2001, 13:53
До складу першої п'ятірки Соціал-демократичної партії України (Об'єднаної) ввійдуть перший президент України Леонід Кравчук, член політради СДПУ(О) Олександр Зінченко, а також лідер СДПУ(О) Віктор Медведчук.

Про це Медведчук заявив у п'ятницю у Києві на прес-конференції у перерві засідання політради СДПУ(О), підкресливши, що ця трійка "точно" ввійде до складу першої п'ятірки партійного списку.

З його слів, більше половини секретарів обласних організацій партії будуть балотуватися по мажоритарним округах, рівно як і деякі народні депутати - члени СДПУ(О).

Медведчук підкреслив, що, за попередніми підрахунками, у мажоритарних округах будуть балотуватися 50-60 кандидатів від партії. "Ми готові висунути кандидатів у всіх 225 округах", - підкреслив він, відзначивши, у той же час, що свої позиції СДПУ(О) буде узгоджувати з іншими партіями і блоками, що беруть участь у виборах.

Відповідаючи на питання журналістів, лідер СДПУ(О) нагадав, що питання про включення у виборчий список Євгена Марчука не розглядалося, оскільки він не є членом партії.

Політрада СДПУ(О) також визначила дату і місце проведення 16-го з'їзду партії, який відбудеться 15-16 січня 2002 року у Києві.

Інтерфакс-Україна Вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування