Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Популярність Ющенка знищать компроматом на нього та його родину

П'ятниця, 28 грудня 2001, 15:10
У період виборчої кампанії активно використовуватиметься компромат на лідера блоку "Наша Україна", вважає директор інституту політики Микола Томенко.

"Ключовою лінією дискредитації Віктора Ющенка стане його особисте життя та життя членів його родини", - сказав Томенко на прес-конференції у Львові в п'ятницю. Томенко заявив, що має в своєму розпорядженні інформацію про те, що відносно кожного члена сім'ї лідера "Нашої України" та його найближчого оточення "розроблений окремий варіант обвинувачень".

За словами директора інституту політики, активне використання особистого життя кандидатів для "контрагітації" стане "характерною рисою цієї передвиборної кампанії".

Томенко вважає, що у випадку з Ющенком це пов'язано з тим, що "реальним завданням, яке ставить перед собою президентське оточення, є зниження особистого рейтингу Ющенка до президентських виборів". На його думку, для діючого президента "найвигідніший варіант" - критика Ющенка з боку опозиціонерів в особі лідера Соціалістичної партії України Олександра Морозу і лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко.

При цьому Томенко зазначив, що "розмови про можливість домовленості між Віктором Ющенком та Леонідом Кучмою не мають під собою основ". Томенко також висловив упевненість, що основна боротьба за місця в парламенті розгорнеться в мажоритарних округах.

За його словами, в парламент, "очевидно", пройдуть блоки "Наша Україна", "За єдину Україну!, "КПУ, СДПУ(О) або ПЗУ і "якісь з протестних блоків - Юлії Тимошенко, Олександра Мороза або Наталії Вітренко. Основна боротьба в мажоритарних округах, сказав Томенко, розвернеться у Києві, Запоріжжі, Одесі, Миколаєві, Дніпропетровську і Західній Україні".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування