В ідеалі до фракції "Нашої України" буде входити 400 депутатів

П'ятниця, 28 грудня 2001, 21:30
На міжпартійний з‘їзд "Нашої України" буде делеговано 400 представників від партій-учасниць блоку. Це передбачається проектом угоди про утворення блоку, парафований партіями–учасницями блоку, повідомляє прес-служба коаліції Ющенка.

Відповідно до вимог Закону України "Про вибори народних депутатів України", міжпартійний з’їзд має затвердити передвиборну програму блоку, висунути кандидатів у загальнодержавному виборчому окрузі та в одномандатних виборчих округах.

Міжпартійний з‘їзд "Нашої України" пройде 16 січня 2002 року в будинку культури Київського політехнічного інституту.

Угода про утворення виборчого блоку "Наша Україна" має бути підписана 10 партіями-учасницями коаліції 9 січня 2002 року.

9 січня угоду підпишуть Народний рух України, Рух (Український народний рух), Партія "Реформи і Порядок", Партія "Християнсько-народний союз", Партія "Солідарність", Партія "Вперед, Україно!", Республіканська християнська партія, Молодіжна партія України, Конгрес українських націоналістів, Ліберальна партія України.

Представники партій-учасниць, обрані за списком блоку, мають входити до єдиної парламентської фракції. Ця вимога також стосується всіх, хто буде висунутий блоком і обраний у мажоритарних округах. Такі норми записано в угоді про утворення блоку.

УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News