Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У кримській виборчій кампанії з'явився запах лайна

Четвер, 10 січня 2002, 11:45
У четвер невідомими на одному з будинків у Сімферополі по вул. Карла Лібкнехта був зроблений напис "Цеков - Іуда". (Сергій Цеков - голова ВР Криму в 1994-96 рр., нині один з керівників "Російської общини Криму", що входить у виборчий "Російський блок" - УП).

За свідченням очевидців, колір і запах напису кажуть про те, що він зроблений за допомогою людських екскрементів. Про це свідчили і розкидані навколо листівки такого змісту: "Люди, будьте пильні! Цеков - Іуда! Зрадник Республіки Крим! Зібрав у так званій "Російській общині Криму" ворогів російського народу. Цеков хоче проповзти у депутати, прикриваючись "Російським блоком". Закликаємо: постійно мазати лайном будинок Іуди Цекова. І самого Цекова! Ми - російські люди".

Російські люди, які підписали листівку, як виявилося, помилилися. Сергій Цеков до будинку по вул. Карла Лібкнехта не має жодного відношення, проживаючи в іншому місці. Він відмовився коментувати і напис, і листівки, заявивши, що не хоче примушувати опускатися суспільству до обговорення подібних тем.

Так звані проросійські організації Криму, яких тут у даний момент нараховується сім, постійно знаходяться у стані відкритого конфлікту один з одним. Сьогодні 3 з них входять у блок "БЮТі", інші у "Російський блок".

www.pravda.com.ua Крим

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування