Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У окружкоми Дніпропетровщини включені "вигідні" для місцевої влади люди

Четвер, 10 січня 2002, 11:48
Комітет виборців України в Дніпропетровській області зафіксував "деякі порушення" з боку місцевих органів влади при формуванні окружних виборчих комісій.

У окремих округах місцеві органи влади намагалися включити в окружкоми від імені партій своїх представників, повідомив голова Дніпропетровської облорганізації КВУ Сергій Лященко.

"Ми на 90% упевнені в тому, що попередні списки членів виборчих комісій, раніше сформовані місцевими органами власті, дійсно мали місце і тепер були реалізовані", - заявив Лященко. Разом з тим, він додав, що прямих доказів цих фактів немає, "все тримається на особистих домовленостях і контактах".

За його словами, КВУ також стали відомі випадки спроб встановлення деякими кандидатами-мажоритарщиками контактів з членами комісій з пропозицією "співпраці на вигідних умовах".

Разом з тим, голова управління внутрішньої політики Дніпропетровської обладміністрації Євген Сулима в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна" спростував припущення КІУ про наявність раніше сформованих списків "вигідних" для адміністрації членів виборчих комісій і підкреслив, що адміністрація "не надавала жодної підтримки" жодній з політичних сил в області.

Інтерфакс-Україна-Вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...