Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Віталій Кличко готується до бою між пальмами, морським берегом та горами

Четвер, 10 січня 2002, 12:22
Інтерконтинентальний чемпіон за версією WBA Віталій Кличко до свого наступного бою, який повинен відбутися 8 лютого, готується в Лас-Пальмасі. Але навіть у теплих краях Віталій не забуває про свою головну мету – боксувати за титул чемпіона світу.

Попри все варто більш детально розповісти і про тренування Кличка-старшого на острові Гран-Канарія, у Лас-Пальмасі. Вже третій рік поспіль боксери "Universium" взимку до відповідальних боїв готуються на Канарах. І вибір такого географічного поясу не випадковий.

По-перше, зміна обстановки, а також велика відстань від Німеччини відіграють важливу роль, і надає боксерам шанс зосередитися лише на тренуванні.

Так, на Гран-Канарія повітря йодисте, завдяки йому підвищується працездатність боксерів. До того ж у порівнянні з тренуванням наприклад у Німеччині, на Гран-Канарії все дається легше. Умови тренування боксом також тут відміні, від рингу до моря всього кілька десятків метрів.

 
 
Віталій двічі на день проводить тут свої тренування. Спочатку о 8-й годинні ранку, він біжить на довгі дистанції по змішаній місцевості; перший раз поблизу моря, а також по горах та нагір'ях. Друге тренування розпочинається о 16:30, і присвячене безпосередньо самому боксу.

Сам же Віталій також прекрасно відчуває себе у Гран-Канарії: "Я дуже добре почуваю себе тут. До мого поєдинку залишається чотири тижні, і я думаю, що наберу максимальну форму. Тут все є для повноцінного тренування. Але є і єдиний
недолік. Інколи тут дуже спекотно".

Віталій вже у передчутті майбутніх боїв чи то з Тайсоном, чи то Льюїсом.

"Кожен бій має для мене важливе значення. Я готуюся завжди таким чином, наче це мій останній поєдинок. І я сподіваюся що у цьому році я отримаю ще один шанс боксувати за звання чемпіона світу. Наприклад, з переможцем двобою Тайсон-Льюїс," - говорить Віталій.

Стосовно Володимира Кличка, то за словами його брата він вже повністю відновився після травми, яка не дала йому вийти у ринг 1 грудня. Також варто відзначити, що незабаром Віталій повинен повернутися до Гамбургу, де продовжить підготовку до бою на початку лютого.

Fabian Weber – "Universium"

P.S. Відзначимо, що ім'я суперника Віталія у поєдинку 8 лютого ще поки що не відоме, але вже нині є чотири претенденти. Називають прізвища Олівера Маккола, який провів 39 поєдинків, у семи з яких програв, та Вогна Біна, який отримав 40 перемог в 42 боях, а також Ларрі Дональда. Останнім часом до цієї трійки приєднався і Шенон Брігс, який отримав 32 перемоги та одного разу поступився.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування