Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Нашій Україні" вважають, що Мельниченко працював на Медведчука?

Четвер, 10 січня 2002, 16:29
Поява плівок розмови Віктора Ющенка з Олександром Омельченком відкриває завісу над замовниками касетного скандалу, вважає заступник голови партії "Реформи і Порядок" Сергій Соболєв.

"Історія з плівками Омельченко–Ющенко це зайве підтвердження ключових замовників касетного скандалу", - подає коментар Соболєва прес-служба ПРП. "Більше не існує сумнівів в української громадськості, хто замовив плівки майора Мельниченка. Замовник один – виконавці різні!" – додав він.

Сам лідер блоку заявив у четвер, що готовий повторити перед телекамерою "все, що я говорю по телефону". "Мені нічого приховувати у своїх розмовах – і в офіційних, і у приватних. Я не визнаю подвійних стандартів чи подвійної моралі. Бридко коментувати це з інших причин: що ми такі беззахисні перед системою, що хтось може безпардонно втручатися в приватне життя кожного з нас", - заявив Ющенко в інтерв'ю УНІАН.

"Мені гидко усвідомлювати, що це стало нормою. Ми маємо зламати таку норму. Ми мусимо створити іншу систему влади, яка поважатиме Конституцію і права людини, визнаватиме право кожного на особисте життя. Мої батьки вчили мене ще в дитинстві, що підглядати в замкову шпарку, читати чужі листи і підслуховувати чужі розмови – це дуже погано. Я так само вчу своїх дітей. Шкодую, що наші політичні опоненти мали інших вчителів".

"Я чудово розумію, що війна компроматів у виборчій кампанії лише починається. Але це та війна, в якій блок "Наша Україна" участі не бере і не братиме. Політичні сили, що утворили виборчий блок "Наша Україна", прагнуть позбутися цього бруду і назавжди вивести з нього наше суспільство", - заявив Ющенко.

УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування