Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гурвіц і Косаківський не проти знову стати мерами

П'ятниця, 11 січня 2002, 11:25
Колишній мер Одеси Едуард Гурвіц вирішив балотуватися на посаду міського голови цього причорноморського міста на виборах 2002 року.

Як зазначив Гурвіц в інтерв'ю УП, він "точно" вирішив іти на вибори. Зробити він збирається це шляхом "самовисування", оскільки ніколи не був членом партій.

За його словами, чинна міська влада на чолі з запеклим опонентом Гурвіца Русланом Боделаном "наробила більше шкоди місту, ніж румини за часів німецько-фашистської окупації". "Одеса перетворюється на найпересічниший обласний центр", - додав він.

За словами Гурвіца, він упевнений, що довіра до нього у 5 разів переважає рейтинг Боделана.

Гурвіц також сказав, що ще не визначився щодо балотування до парламенту, однак до цього рішення він "не схильний".

Тим часом колишній мер Києва Леонід Косаківський "не виключає", що висуватиме свою кандидатуру на виборах міського голови столиці. Остаточне рішення він збирається ухвалити до 9 лютого.

Косаківський також відзначив, що у його рішенні вийти з фракції "Батьківщина" серед іншого також "підсвідомо" зіграв фактор того, що партія Тимошенко підтримуватиме на виборах київського міського голови іншого кандидата.

Як зазначив заступник голови "Батьківщини" Олександр Турчинов в бесіді з кореспондентом УП, не виключено, що партія виступить на підтримку чинного мера Олександра Омельченка.

Косаківський також сказав, що водночас він висуватиме свою кандидатуру до парламенту за округом у Києві. (Однак, за оцінками Інституту політики, нинішній депутат Леонід Косаківський не має шансів знову перемогти на своєму окрузі на Печерську. Із заявлених кандидатів реальну боротьбу за лідерство можуть вести Борис Андресюк, СДПУ(О) та Валерій Лебедівський, блок "Наша Україна", повідомляє дані Інституту політики УНІАН.

УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...