Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведчук радить не говорити по телефону на пікантні теми

П'ятниця, 11 січня 2002, 12:19
Лідер партії "Єдність", київський міський голова Олександр Омельченко має право звернутися до суду за фактом прослуховування його телефонних розмов, вважає лідер Соціал-демократичної партії України (об'єднаної) Віктор Медведчук.

На презентації преса-клубу СДПУ(О) у п'ятницю Медведчук зазначив, що цю "його думка як юриста".

Разом з тим, керівник парламентської фракції СДПУ(О) Олександр Зінченко підкреслив, що "політик має менше прав на особисте життя, тому повинен нести відповідальність за кожне своє слово".

Один з лідерів партії Леонід Кравчук, відповідаючи на питання про те, наскільки моральним і цивілізованим є прослуховування телефонних розмов, жартома заявив: "Не треба говорити по мобільному телефону".

Перший президент України також сказав, що з ним бували випадки, коли він набирав телефон у машині, то потрапляв на інші хвилі, у приватні розмови людей, "які домовлялися про секс".

Медведчук зазначив, що сьогодні створити надійний захист від прослуховування телефонних розмов "практично неможливо", тому потрібно говорити "тільки те, що можна".

Як раніше повідомлялося, у середу один з лідерів Народного Руху України за єдність Дмитро Понамарчук оприлюднив запис телефонної розмови Ющенка і Омельченка, в якій обговорюється план відставки Медведчука з посади першого віце-спікера парламенту.

У четвер Омельченко заявив про намір звернутися до суду за фактом прослуховування. Він зазначив, що прослуховування розмов, входження у систему телефонного зв'язку є порушенням закону і не допускається в жодній державі.

Інтерфакс-Україна, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування