Кінах рекомендує ВР припинити пленарні засідання?

П'ятниця, 11 січня 2002, 14:46
Якщо Верховна Рада не спрямує свої зусилля на інтереси держави та суспільства, Партія промисловців та підприємців рекомендувала б їй припинити пленарні засідання. Про це в п'ятницю на позачерговому з'їзді ПППУ заявив прем'єр-міністр України Анатолій Кінах.

Підставою для такого, за висловом Кінаха, "не дуже коректного, але чіткого по суті" твердження стали рішення, які приймала ВРУ останнім часом. Особливо це стосується закону про оптичні диски для лазерних систем зчитування, який в четвер знову не був прийнятий парламентом України. Натомість, на думку прем'єра, ВР через гостру політичну конкуренцію приймає популістські рішення, що "не мають ресурсної бази для виконання".

Отож, необхідно, щоб "той залишок часу, що парламенту залишося працювати в цьому складі, необхідно максимально спрямувати на інтереси як держави, так і суспільства та економіки", зазначив Кінах. "В протилежному випадку, ми вважаємо, що краще припинити пленарні засідання, щоб не наносити шкоду соціально-економічній стабільності в державі".

Пропозиція про підписання заяви із відповідним змістом була затверджена делегатами з'їзду. Політрада ПППУ доопрацює текст заяви, яка згодом буде направлена до ВР.

www.pravda.com.ua

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News