Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Донецькі" віце-прем'єр, стрибун, права рука Ахметова й металург, а також академік - в п'ятірці Партії Регіонів

П'ятниця, 11 січня 2002, 16:20
Другий етап 4-го з'їзду Партії регіонів України, що пройшов в п'ятницю у Києві, прийняв передвиборну програму виборчого блоку "За єдину Україну!" і визначив кандидатів від партії в єдиний список блоку по одномандатних і багатомандатному округах.

Від Партії регіонів в багатомандатний виборчий список увійдуть, зокрема, лідер партії Володимир Семиноженко, голова правління ВАТ "Маріупольський металургійний комбінат імені Ілліча" ВолодимирБойко, видатний український легкоатлет, олімпійський чемпіон Сергій Бубка, віце-президент Національної академії наук України Іван Курас, президент професійної футбольної ліги Равіль Сафіуллін, голова Антікоррупционного форуму Геннадій Самофалов, заступники глави Партії регіонів Володимир Наконечний і Володимир Піхота.

У список представників партії по одномандатних округах, зокрема, увійшли народний депутат Юхим Звягильський, заступник глави Партії регіонів Володимир Рибак (Донецька область).

Колишній лідер Партії регіонів, глава Державної податкової адміністрації Микола Азаров звернувся до делегатів з'їзду із заявою, в якій піддав критиці роботу Верховної Ради, назвавши її "майже повністю підлеглій підготовці до виборів".

Азаров заявив, що в парламенті "приймаються популистські економічно необгрунтовані рішення, зумовлені тимчасовою політичною кон'юнктурою".

Зокрема, "неприйняття закону про лазерні диски спричиняє збитки для бюджету", призведе до "негативних наслідків економічного і соціального розвитку", - сказав він.

Інтерфакс-Україна-Вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...