СПУ не збирається "експлуатувати" касетний скандал

Субота, 12 січня 2002, 12:22
СПУ "не має наміру проводити передвиборчу кампанію на ноті касетного скандалу", - заявив лідер Соцпартії Олександр Мороз на прес-конференції в ході передвиборчого з'їзду партії, який проходить у суботу у Києві.

Включення Мельниченка до передвиборчого списку означає, що "ми хочемо, щоб суспільство дізналося про те, що відбувається у найвищих ешелонах влади", - заявив Мороз. Лідер СПУ також думає, що у статусі народного депутата у Мельниченка буде більше можливості довести почате до кінця.

Лідер соціалістів додав, що під час передвиборчої кампанії буде проведена прес-конференція з колишнім майором держохорони, "або тут, або не тут".

Мороз зазначив, що не відчуває побоювань, що із включенням Мельниченка до списку партії у СПУ можуть виникнути проблеми з ЦВК. "Ми керуємося нормами закону", - зазначив Мороз.

Він також додав, що не боїться падіння рейтингу своєї партії у зв'язку із включенням у передвиборчий список Мельниченка (зокрема про це свідчать результати соціологічного дослідження, проведеного центром Разумкова, і які були оприлюднені в останньому номері "Дзеркала Тижня").

"Ми маємо результати соціологічних досліджень, які читає президент України", - заявив Мороз. Він також додав, що володіє інформацією про установку, яка надійшла з президентського "штабу" до ЦВК: "Вони поставили завдання – три з половиною відсотки для СПУ".

УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News