Мельниченко буде приймати участь у виборах на території України

Субота, 12 січня 2002, 13:15
Колишній майор держохорони Микола Мельниченко збирається приймати участь у виборчій кампанії у справі виборів у Верховну Раду 2002 року на території України.

Про це заявив лідер Соцпартії Олександр Мороз на прес-конференції у суботу у перерві роботи другого етапу 9-го з'їзду СПУ, пославшись на свою розмову з Мельниченком.

"Якщо у СПУ виникне підозра, що стосовно Мельниченка можуть бути зроблені протиправні дії, ми звернемося до відповідних структур влади з проханням забезпечити йому недоторканість на період виборчої кампанії", - сказав Мороз.

На питання журналістів Мороз відповів, що він особисто недавно зустрічався з колишнім майором, і Мельниченко передав йому всі документи на реєстрацію в ЦВК.

Крім того Мороз заявив про готовність партії шукати компроміси з Компартією України у ході виборчої кампанії у справі виборів до Верховної Ради. "Там, де необхідно, ми будемо шукати компроміси, і вже знаходимо їх, особливо в одномандатних округах", - відзначив лідер СПУ.

Він нагадав, що керівництво обох партій провело ряд переговорів і консультацій і "зійшлися на тому, що ми будемо співробітничати в округах". В окремих округах, відзначив Мороз, обидві партії вже досягли "повного взаєморозуміння" відносно підтримки кандидатур, висунених в одномандатних округах від СПУ і КПУ.

Зі слів лідера СПУ, така ж робота проводиться і з іншими суб'єктами виборчої кампанії.

Інтерфакс-Україна-Вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування