Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Від La Casetta dello Sport Шевченко отримав оцінку "5"

Понеділок, 14 січня 2002, 12:03
Після матчу "Мілан" – "Брешія", в якому було зафіксовано нічию 0:0, форвард збірної України Андрій Шевченко отримав від провідного італійського спортивного видання La Casetta dello Sport, одну з найнижчих оцінок в команді - п'ятірку.

Так низько італійські журналісти оцінили лише гру Контри, Пірло та Сімоне. Грузинський легіонер "Мілана" Каха Каладзе відіграв також не найкращий матч і отримав – 5,5. Каладзе після гри на своєму офіційному сайті, відзначив, що матч з "Брешією" йому нагадав матчі чемпіонату України, коли всі команди окрім "Шахтаря" "зачинялися" на своїй половині поля і тримали оборону. У той же час він і визнав, що з такою грою "Мілану" буде складно розраховувати на скудетто.

Відзначимо, що найвищий бал у цій грі дістався Александро Костакурті, гру якого оцінили на 6,5. ВІдзначимо, що після гри Шевченко та Костаурта дещо посварилися, але вже вечеряти пішли разом.

В інтерв'ю же офіційному сайту "Мілана" Шевченко відзначив наступне: "Костакурта великий гравець, і те, що він сьогодні говорив мені – це правильно, і я повинен вчитися у нього. Я дещо нервував після того як закінчилася гра, тому що я хочу хоч щось виграти у червоно-чорній футболці".

Варто додати, що після нічиєї з "Брешією", "Мілан" з 31 очком посідає 5 місце, і відстає від лідера "Роми" на 8 очок. Також відзначимо, що у складі "червоно-чорних" Андрій Шевченко виступає вже третій сезон, і за цей час він не виграв з командою жодного престижного трофею.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування