Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У вівторок буде створений блок "За Ющенка". Сам Ющенко проти

Понеділок, 14 січня 2002, 13:32
Лідер блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко дає зрозуміти, що він як і раніше виступає проти створення блоку "За Ющенка" на базі партії "Едина родина". Відповідаючи на питання журналістів, про запланований на вівторок з'їзд виборчого блоку "За Ющенка", Ющенко заявив наступне: "Я повторюю, що сили, які хочуть прозоро, чесно підтримувати політичні, економічні і соціальні цінності блоку "Наша Україна", можуть бути тими силами, які є учасниками проекту коаліції. Все інше є політиканством".

Ющенко також сказав, що виборчий блок "Наша Україна" збирається у вівторок оприлюднити першу десятку списку кандидатів у депутати за багатомандатним загальнодержавним виборчим округом. З його слів, понеділок - "вирішальний день" у плані проведення консультацій з даного питання. "Завтра ми оприлюднимо результат", - сказав він.

Як повідомлялося раніше, у блок "Наша Україна" входять десять партій: "Реформи і порядок", Український Народний Рух, Народний Рух України, "Солідарність", "Вперед, Україно!", Християнський народний союз, Республіканська християнська партія, Молодіжна партія України, Конгрес українських націоналістів, Ліберальна партія України. Міжпартійний з'їзд блоку, намічений на середу, остаточно затвердить передвиборчу програму "Нашої України" і сформує виборчі списки по виборах у парламент.

Інтерфакс-Україна-Вибори

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування