Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Марат Гельман вважає звинувачення "НРУ" в організації касетного скандалу "фігнею"

Понеділок, 14 січня 2002, 22:07
Галерист Марат Гельман спростовує звинувачення в причетності до оприлюдення записів підслуханих розмов Віктора Ющенка і Олександра Омельченка. Гельман в інтерв'ю УП зазначив, що вважає заяву лідера блоку "Народний рух України" Богдана Бойка "повною фігнею".

"З одного боку, мені не звикати. Російські націоналісти звинувачували мене в тому, що я резидент англійської розвідки. Ну, вочевидь, вони [націоналісти] скрізь всі однакові", - сказав Гельман.

"Я посидів чотири години, витратив на те, щоб зрозуміти цю ситуацію. Я зрозумів, сподіваюся, що це певна маячня. Не злий намір, а хвора уява", - додав Гельман. "Це дуже схоже на наших націоналістів. Вони шукають ворога, бажано щоб він був зовнішнім. З США, Великобританії…".

Гельман сказав, що не знайомий з Дмитром Понамарчуком. Він також вважає, що псевдокасетний скандал вигідний керівнику "Рух-прес": "Він із забутої людини став зіркою". При цьому він зазначив, що його думка при визначенні того, кому вигідний скандал, "не важлива".

"Якщо підслухують, то обов'язково буде скандал", - додав Гельман.

Він також заявив, що не хотів би коментувати свої відносини з лідером СДПУ(О) Віктором Медведчуком, тому що це "буде використане проти Медведчука". Гельман сказав, що знайомий з головою партії об'єднаних соціал-демократів, але негативно відповів на питання про те, чи надає він якусь допомогу в передвиборній кампанії СДПУ(О) або її лідеру.

УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування