Перед з`їздом СДПУ(О) зустрілися прихильники Ющенка та Медведчука

Вівторок, 15 січня 2002, 12:59
Близько півсотні представників молоді, які називали себе членами "Фан-клубу підтримки Віктора Ющенка", пікетували у вівторок з'їзд СДПУ(О) під гаслами "Руки геть від Віктора Ющенка". Водночас поряд з мітингом прихильників екс-прем'єра стояла приблизно така ж кількість представників "Блоку української молоді", який підтримує ес-деків на виборах.

Акція проходила мирно, час від часу прихильники Ющенка та Медведчука вигукували слова та показували один одному непристойні жести.

Прихильники Ющенка тримали в руках портрети свого кумира та перехреслині портрети Медведчука, на одязі у них були закріплені значки з символікою інтернет-фан-клубу "За Ющенка". Прихильники Медведчука були в помаранчевих накидках з абревіатурою БУМ.

За словами Андрія Соколова, який назвався головою "Фан-клубу підтримки Віктора Ющенка", пікет проводився з метою "допомогти лідеру привернути увагу" до останніх подій навколо поширення записів розмов Ющенка та Омельченка.

Соколов сказав, що цей пікет був узгоджений зі штабом "Нашої України", однак ініціатива виходила від фанатів екс-прем'єра. За його словами, заява на проведення акції до Київської міської держадміністрації не подавалася. Після початку з'їзду СДПУ(О) прихильники Ющенка розійшлися.

УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування