Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У ДОНБАСІ НА ПОВНУ ІДЕ АГІТАЦІЯ "ЗАЄДУ!"

Вівторок, 15 січня 2002, 15:37
У Донецьку блок "ЗаєдУ!" не дивлячись на введення обмежень на передвиборну агітацію, продовжує активно її втілювати у життя. "Союз молоді регіонів" веде збір підписів на підтримку "ЗаєдУ"!

Як повідомляє Союз у своєму прес-релізі, ця акція почалася 31 грудня у рамках кампанії "СМР - за єдину Україну". Члени Союзу не згодні з нормою Закону про грошову заставу, оскільки вважають, що "кожна партія, яка має намір йти на вибори, повинна спиратися, насамперед, не на фінансовий ресурс, а на довіру людей.

Тому СМР вирішив зібрати підписи на підтримку блоку "За єдину Україну!".

Зрозуміло, що збір підписів за блок не може не носити агітаційного характеру. Щоб людина поставила свій підпис її потрібно переконати у цьому, а це саме і є агітація. Але оскільки у законі не обумовлені санкції за порушення, схоже, технологи партії регіонів роблять піар і на зборі підписів і на порушенні закону наближеними до неї молодіжними організаціями. На 11 січня таких підписів було зібрано 59 тисяч.

У той же час, як слід знову ж з прес-релізу, але цього разу обласного штабу блоку "За єдину Україну", штаб "ЗаєдУ!" спільно з Донецькою обласною молодіжною організацією "Союз молоді регіонів" провели акцію "Співчуття студента Донецької області".

У рамках акції вони поширювали листівки з привітанням з нагоди початку зимової сесії і навіть видавали призи у вигляді пляшок шампанського.

Але при цьому керівник місцевої організації НДП Владислав Лукьянов на презентації Донецького міського штабу блоку "За єдину Україну", жалівся журналістам на те, що деякі партії, порушують виборчий закон: "Гра йде не чесно і в одні ворота. Як в футболі, так і у політиці", - сказав він.

www.pravda.com.ua, Донецьк

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування