На з'їзді "Нашої України" зустрічаєш Ющенка на кожному кроці

Середа, 16 січня 2002, 10:43
Передвиборчий з'їзд "Блоку Віктора Ющенка "Наша Україна" відкрився гімном у виконанні популярного співака Олександра Пономарьова та молитвою "Отче Наш", яка прочитав голова УПЦ київського патріархату, Митрополит Філарет.

У ході роботи з'їзд має затвердити передвиборчий список кандидатів на мажоритарні округи та передвиборчу програму "Нашої України". Однак перед початком зборів, учасники коаліції не могли або відмовлялись назвати своє місце у передвиборчому списку.

Втім, стало відомо, що політичний координатор блоку Роман Безсмертний буде у другій десятці, бізнесмен Євген Червоненко, лідер партії "Вперед Україно!"
Віктор Мусіяка, та екс-перший-віце-прем'єр в уряді Ющенка Юрій Єхануров - у третій десятці. Співачка Оксана Білозір отримала місце у кінці прохідної
частини блоку – у восьмій-сьомій десятці списку.

Передвиборчі списки блоку та списки кандидатів у мажоритарних округах організатори обіцяють роздати у перерві з'їзду.

Відкриття з'їзду супроводжувалося яскравим шоу, на моніторі, який був на сцені, транслювали виступ Ющенка у день відставки, на словах "я не йду з політики, я йду, щоб повернутися", лідер "Нашої України" з'явився на сцені.

Перед цим учасникам з'їзду була показана нарізка кадрів з політичної діяльності Ющенка: зустрічі з Путіним, Клінтоном, Шеварнадзе, Касьяновим, ефір на CNN, день звіту уряду.

У з'їзді приймають участь близько 2 тисяч учасників, серед них 400 делегатів від партій-учасниць блоку, серед гостей співробітники 32 дипломатичних місій. Фойє Будинку Культури КПІ, де проходить передвиборчий з'їзд прикрашено символікою блоку, та пластиковими портретами на повний зріст лідера "Нашої України" Віктора Ющенка.

УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування